Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Leasing uden udbetaling

Modsat mange andre udbyder i branchen, så har vi ingen udbetaling på leasing af biler hos os. Vi tilbyder alle vores leasingbiler, uden udbetaling men med et depositum. Depositummet får du tilbage efter endt leasing periode, der i vores koncept er ”kort”. Vi tilbyder korttidsleasing uden udbetaling med bindingsperioder fra 4 til 9 måneder.

Når du leaser en bil hos os uden udbetaling, men med et depositum som vi tilbage betaler efter endt periode, skal du altså kun betale den månedlige ydelse. Depositummet får du tilbage, så snart vi har gennemgået bilen for skader, mangler samt kilometer stand.

Vi har et meget stort antal biler kørende og heldigvis er det ekstremt sjældent at vi ser os nødsaget til, at tilbage holde depositummet grundet skader, mangler eller overkørte kilometer. Vi lever af glade og tilfredse kunder, derfor indgår vi altid i en god dialog, ved f.eks. skader og forsøger så vidt muligt at finde den bedste løsning for dig.

Når vi leaser biler ud uden at få en udbetaling, så har vi en større risiko end andre. Det eneste du som kunde måske vil opleve anderledes, er at vi typisk vil bede om adgang til din skattemappe. Vi behandler naturligvis alle dine oplysninger fortroligt samt sikkert.

Hvad er udbetaling ved leasing?

Når der er udbetaling på en leasingbil, dækker det typisk over en procentdel af bilens pris. Prisen kan justeres alt efter den månedlige leasingpris, men også efter de inkluderede antal kilometer i aftalen. En udbetaling får du ikke igen, den kan du derfor se som en del af den samlede omkostning for leasingbilen.
Én af de ting som du bør være opmærksom på ift. udbetaling på leasing, er ved en finansiel leasing. Her justere udbetalingen på restværdien af bilen, hvilket kan have stor økonomisk betydning efter endt leasingperiode for dig.

Udbetaling eller førstegangsydelse på billeasing?

Førstegangsydelse og udbetaling dækker over det samme, det betyder helt simpelt, at du ved leasing start skal indbetale et beløb. Det beløb vil typisk dække over værditab, omkostninger ved service ect.

Vi får ofte spørgsmålet om hvorvidt, det er billigere eller dyrere at lease med eller uden førstegangsydelse/udbetaling. Det helt simple svar er “nej”. Da vores leasingbiler alle er på kort bindingsperiode altså korttidsleasing, så har vi valgt at afskaffe udbetalingen for at gøre det så nemt for dig som kunde.  

Er du stadig i tvivl eller har du spørgsmål til leasing uden udbetaling, så kontakt os gerne her på sitet via chatten, eller find oplysninger på kontakt siden.