Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Aflevering af leasingbil

Så nemt er det, når leasingbilen skal afleveres.

Vi har alle hørt skrækhistorierne: Når bilen skal afleveres efter endt leasingperiode, så skal leasingfirmaet tjene penge, og bilen gennemgås minutiøst med lup og tættekam, og det tager flere timer – hver eneste ubetydelige skramme eller krumme på bagsædet får du lov at betale for. Sådan er det ikke hos VestergaardGO. Her afleverer du bilen til FDM; det er trygt, det er sikkert, og det er uvildigt. Med andre ord: Det foregår ordentligt.

FDM er på bilisternes side, så det kan give dig ro i maven, at de tager sig af gennemgangen af bilen – og det samme gælder for os, fordi vi ved, at bilen bliver behandlet af en uvildig aktør, så vi undgår tvister.

Hele VestergaardGO er lavet, så du har 100% vished for, at du ved, hvor meget du betaler for bil hver eneste måned. Derfor er service, grøn afgift og forsikring en del af den månedlige ydelse. Som en trumf har vi lavet et samarbejde med FDM om gennemgang af bilen, når leasingperioden udløber. Det giver dig en øget tryghed, og vi kan være sikre på, at der ikke er noget at rafle om. Hos VestergaardGO lever vi af vores troværdighed. For leasing af biler har det tidligere været sådan, at der var en del mistillid til værkstederne, hvor bilen blev afleveret til gennemsyn og derfor har vi valgt at sikre dig en uvildig gennemgang.

VestergaardGO-kontrakten sikrer dig ret til at være til stede, når bilen gennemgås, ligesom du kan være sikker på, at det er en uvildig person fra FDM, der gennemgår bilen.

Sådan fungerer aflevering af leasingbil hos FDM

I praksis foregår det sådan, at du bestiller tid til aflevering hos FDM. Du booker et specifikt tidspunkt, hvor du enten vælger at være tilstede eller blot afleverer bilen. Er du ikke tilstede, mister du muligheden for at gøre indsigelser mod eventuelle skader, så vi anbefaler at tage billeder af bilen, såfremt der er noget at vise frem.

Hos FDM anbefaler de at booke tilbageleveringen i god tid; gerne én til to måneder før leasingaftalen slutter, så du kan være sikker på at kunne køre bilen helt indtil aftalens udløb.

Inden du afleverer bilen tilbage, opfordrer FDM til at gå bilen igennem og få ordnet eventuelle større skader. Dagen før aflevering bør du give bilen en ordentlig overhaling; sørg for at kabinen og bagagerum er rene og ryddede, og fjern alle ejendele fra opbevaringsrum – husk opbevaringslommer og rummet under gulvet i bagagerummet. Slet også dine digitale spor fra bilen som bluetooth-opkobling, profiler i bilens setup, adresser i navigation og app-forbindelser. Sørg for at få styr på papirarbejdet, som servicebog og registreringsattest; Det skal afleveres sammen med alle nøgler og evt. ekstra hjulsæt til bilen.

Til sidst opfordrer FDM at vaske bilen på vej til afleveringen, ikke dagen før, da alle ridser og buler i lakken skal kunne ses, forklarer Torben Vilhelmsen, centerleder ved FDMs Test og Bilsyn:

»Når bilen bliver gennemgået skelnes der mellem almindelig slidtage og påførte skader. Vi ser selvfølgelig efter ridser; Du kan selv se, om det kan poleres væk ved at køre din negl henover ridsen, hvis du kan mærke ridsen, så skal det lakeres,« siger han og fortsætter:

»Det samme med buler; hvis der er gået hul på lakken, så skal bulen rettes, og området lakeres, mens en mindre bule kan rettes indefra uden reparation.«

Bilens ruder og spejle bliver også gennemgået for ridser, revner og stenslag. Enkelte stenslag i synsfeltet på forruden kan desværre betyde, at ruden skal skiftes. Fælgene bliver efterset, og er du eksempelvis kørt på en kantsten, skal fælgen udbedres. Dækkene skal også være ubeskadiget.

»Der er masser af biler, som er velholdte og ikke koster kunden noget, men vi ser også eksempler på det modsatte, hvor det løber op i ret store beløb – det kan altså godt betale sig at passe på sin leasingbil,« siger Torben Vilhelmsen.

Aflevering af leasing bil hos FDM

Aflevering af leasing bil hos FDM

Her kan du aflevere din leasing bil: 

 • Bilsalg.dk – Ballerup
  Industriparken 34, 2750 Ballerup
 • Bilsalg.dk – Køge
  Værftsvej 8, 4600 Køge
 • Bilsalg.dk – Fredericia
  Vejlbyvej 19, 7000 Fredericia
 • FDM Hillerød
  Lokesvej 2, 3400 Hillerød
 • FDM Aalborg
  Håndværkervej 20, 9000 Aalborg
 • FDM Silkeborg
  Bredhøjvej 5, 8600 Silkeborg
 • FDM Odense
  Egegårdsvej 3, Hjallese, 5260 Odense S
 • FDM Fredericia
  Vesterballevej 7D, 7000 Fredericia
 • FDM Århus
  vintervej 1, 8210 Århus V/Hasle

Hvad gør jeg med skrammer og buler før tilbageleveringen af leasing bil?

Du kan nok ikke helt undgå småskrammer, men sålænge der er tale om netop småskavanker, skal du blot gøre opmærksom på det, når du afleverer bilen tilbage.

Når leasingperioden udløber, bestiller du tid til aflevering hos FDM. Når vi har valgt at lave en aftale med FDM, handler det om, at de er på bilisternes side. FDM er vores uvildige partner, der sørger for, at der ikke opstår tvister, når bilen afleveres tilbage. Det giver dig en øget tryghed, og vi kan være sikre på, at der ikke er noget at rafle om.

VestergaardGO-kontrakten sikrer dig ret til at være til stede, når bilen gennemgås, ligesom du kan være sikker på, at det er en uvildig person fra FDM, der gennemgår bilen.

Hvad kan jeg få en ekstraregning for?

Du skal ikke være bange for at bruge bilen, og ved aflevering tages der højde for normal slitage af bilen som følge af daglig brug. Der faktureres til gengæld for påførte skader, som skal udbedres jf. retningslinjer fra FDM. Dertil kommer eventuelle overkørte kilometer, gebyrer, bøder m.m. Derfor er det altid en god ide at gå en tur rundt om bilen, når du får den udleveret for at kontrollere, at den er, som den skal være.

Leasing bil aflevering

Leasing bil aflevering