Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Forsikring

Du og din bil er forsikret

Forsikringen på din leasede bil hos VestergaardGO er præcis, som du kender det fra din egen bilforsikring.

Med korttidsleasing gennem VestergaardGO er det kun på papiret, at vi ejer bilen – du bruger bilen, som var det din egen. Kontrakten afspejler den fleksibilitet og frihed, vi ønsker, du skal have med VestergaardGO. Derfor er service, grøn afgift og ikke mindst forsikring inkluderet i den månedlige ydelse.

Med privatleasing gennem VestergaardGO er det kun på papiret, at vi ejer bilen - Du bruger bilen, som var det din egen. Kontrakten afspejler den fleksibilitet og frihed, vi ønsker, du skal have med VestergaardGO. Ved privatleasing er service og reparationer inkluderet i den månedlige ydelse og forsikring og grøn ejerafgift vil være et tillæg til leasing ydelsen.

Rigtig mange af de spørgsmål vi får vedr. forsikring af leasing bil er de samme, derfor har vi her svaret på disse: 

Hvem må køre en leaset bil ?
Hvordan er leasing bilen forsikret ?
Hvordan dækker ansvarsforsikringen ?
Hvordan dækker kaskoforsikringen ?
Kan jeg tage leasing bilen med på ferie ?
Forsikring ved hærværk på leasing bil ?
Forsikring hvis bilen går i stykker ?
Stenslag i forruden ?

 

Sådan er forsikring leasing bil: 

  • Du har fuld råderet over bilen, og kan bruge bilen præcis, som hvis du ejede den.
  • Løbetid min. fire måneder.
  • Har du behov for bilen et par måneder ekstra? Så kontakt os for at høre om muligheden for dette.
  • Typisk 1.500 km. pr. måned. Flere km. kan tilkøbes
  • Korttidsleasing: Inklusiv service, forsikring og grøn ejerafgift.
  • Privatleasing: Inklusiv service.
  • Forsikring dækker ansvar- og kaskoforsikring gennem Tryg inkl. Tryg Vejhjælp Europa, der dækker, når du er ude i hele Europa (Danmark, Grønland, Island og Færøerne undtaget)
  • Aflevering af bil efter endt leasingperiode sker hos FDM, der tjekker bilen for eventuelle skrammer, ridser og buler

Hvem må køre en leaset bil

Med VestergaardGO er der ingen begrænsninger på, hvem der må køre bilen indenfor familien. Bilen må bruges af hele husstanden og lejlighedsvis lånes ud til børn eller svigerbørn.

Hvordan er leasing bilen forsikret?

Alle biler på VestergaardGO-platformen er dækket af ansvar- og kaskoforsikring via Tryg – selvrisikoen udgør kr. 6.000 pr. skade.

Hvis uheldet er ude, og bilen får en skade, som bør udbedres med det samme, sker skadesanmeldelse til forsikringsselskabet Tryg. Udbedring af skader skal ske på ét af Autohuset Vestergaards værksteder, og du skal som udgangspunkt selv føre dialogen med værkstedet, men har du udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved en mindre skade skal du blot gøre opmærksom på den ved aflevering af bilen.

Hvordan dækker ansvarsforsikringen?

Med VestergaardGO har vi inkluderet ansvarsforsikring gennem Tryg; Er uheldet ude og du støder sammen med en anden bil og forårsager skade på føreren og/eller den anden bil, dækker ansvarsforsikringen – også selvom du er skyld i uheldet.

Ved eneuheld har du som fører kun mulighed for erstatning fra din egen ulykkesforsikring. Ansvarsforsikringen dækker ikke skade på føreren af bilen; Det gør en ulykkesforsikring. Til gengæld dækker ansvarsforsikringen passagererne i bilen.

Hvordan dækker kaskoforsikringen?

For at du kan være helt tryg, har vi inkluderet kaskoforsikringen i den månedlige ydelse, så du kan være sikker på, at bilen er dækket, hvis du er involveret i en større ulykke. Kaskoforsikringen tager over, hvor ansvarsforsikringen slipper og dækker bilen, så du ikke strander med en stor regning efter en bilulykke. Med andre ord kan du køre med ro i maven, fordi kombinationen af ansvar- og kaskoforsikringen sørger for, at du er godt dækket.

Tyveri og røveri af bilen er også dækket af kasko; Det samme er brandforsikring, som dækker ved brand, eksplosion og lynnedslag. Dækningen omfatter også fastmonteret tilbehør på bilen, mens eftermonteret tilbehør, ikke-monteret tilbehør samt værktøj er dækket, når det kun kan anvendes i forbindelse med et køretøj.

Når din bil er kaskoforsikret, er du også sikret vejhjælp i udlandet gennem Tryg Vejhjælp Europa.

Kan jeg tage leasing bilen med på ferie?


Går turen til Sydeuropa i sommerferien, så er det heller ikke noget problem. Med VestergaardGO kan du køre i hele Europa, og forsikringen inkluderer vejhjælp. Bilen må ikke køre permanent i udlandet, men du kan tage bilen med på ferie i hele Europa med undtagelse af Grønland, Island og Færøerne.

Forsikring ved hærværk på leasing bil?

Er din bil udsat for hærværk, bedes du straks anmelde det til politiet og udfylde en skadesanmeldelse til forsikringsselskabet Tryg. Udbedring af skader skal ske på ét af Autohuset Vestergaards værksteder.

Forsikring hvis bilen går i stykker?

Har du et nedbrud i Danmark, så henviser vi til producentens mobilitetsservice, som er forskellig fra bilmærke til bilmærke – information herom bliver udleveret sammen med bilen. Da bilerne er forsikret hos Tryg, er de omfattet af Tryg Vejhjælp Europa som dækker hele Europa (Grønland, Island og Færøerne undtaget).

Stenslag i forruden?

Det er muligt at tilkøbe Frontrudedækning ved bestilling af bilen.

Frontrudedækning (hvis dækningen er omfattet af forsikringsaftalen) dækker skader på frontrude med særlig selvrisiko.
Bemærk at skader på andet glas - herunder lygteglas, glastag, soltag, spejle og lignende - er ikke omfattet af frontrudedækningen og skal anmeldes på Kaskodækningen.
Selvrisiko:
- Ved reparation, hvor udskiftning ikke er nødvendig - 0 kr.
- Ved udskiftning af frontrude - 1.500 kr. (uanset selvrisiko på kasko)

Udskiftning eller reparation af forrude skal foretages på ét af Autohuset Vestergaards værksteder eller hos firmaet Carglass.

Kontakt kundeservice på mail eller telefon, hvis du vil høre mere eller hvis du har tilkøbt frontrudedækning og vil gøre brug af den.

Leasing bil forsikring

Leasing bil forsikring

Du kan læse hele vores forsikringspolice her.