Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Hvornår passer korttids- og privatleasing til mig

Du kan have et kortsigtet behov for bil, og vil du gerne vide helt præcist, hvad du betaler for bil hver måned, så kan VestergaardGO være netop den type leasing, du har brug for.

Med leasing er det helt afgørende at spørge sig selv, hvor langt ud i fremtiden du kan se dit behov for bil. Handler det om en periode på fire til tolv måneder, hvor du ved, at du skal bruge bilen, men er usikker på, hvor meget du har brug for den derefter, kan korttidsleasing være for dig. Ved du omvendt allerede nu, at du skal bruge bilen i mindst 12 måneder, kan privatleasing være en billigere løsning.

| Korttidsleasing passer dig når: Du har købt ny bil og afventer levering

Har du købt en spritny bil, kan der i nogle tilfælde være op til seks måneders leveringstid. Det oplagte vil jo selvfølgelig være, at du udnytter ventetiden i din egen bil, som du sælger, når den nye triller ind i indkørslen. Er du førstegangskøber, er det jo selvsagt ikke en mulighed, og det kan betyde, at du vælger det næstbedste, fordi der er kortere leveringstid. Nu kan du i stedet korttidslease din drømmebil, mens du venter på, at din egen bliver leveret. 

Ofte vil forhandleren gerne tage din brugte bil i bytte, når du køber ny, men det sker typisk til en pris her og nu, og altså ikke prisen om flere måneder; For hvad er bilen værd til den tid? Prisen på din brugte bil kan meget vel være en hel anden og noget lavere, når din nye bil bliver leveret flere måneder senere, men i stedet for at være uden bil, så kan du korttidslease med VestergaardGO, mens du venter. 

Får du eksempelvis en leveringsdato fem måneder fra dags dato, så kan du sælge din brugte bil til den rigtige pris i dag – og lease en lækker bil i mellemtiden, hvor du har fuldstændig styr på alle dine udgifter. For med VestergaardGO korttidsleasing er alt inkluderet, så du ved, hvad du har af udgifter til bil hver eneste måned.

| Korttidsleasing passer dig når: Nyt job, praktik eller projektansættelse

Tidsbegrænsede stillinger, freelancere og selvstændige enkeltmandsvirksomheder. Det traditionelle arbejdsmarked er ikke det samme, som det var engang; vi kan arbejde længere væk end normal pendlerafstand, fordi der hver uge er indlagt hjemmearbejdsdage, og arbejdet kan være sæsonbetonet, som kræver bil om sommeren, mens vinteren foregår på kontor. Seks måneders praktik i Horsens, mens du bor i Kolding? Eller tre måneders prøveperiode i nyt job?

Vores arbejde ændrer sig, og det stiller nye krav til måden, vi indretter os på. For med projektansættelser hos forskellige arbejdsgivere kan behovet for en bil være fuldstændigt altafgørende for, at hverdagen hænger sammen. Korttidsleasing kan være den helt rigtige mellemvej, mens du overvejer at købe bil og finder ud af, hvor stort dit behov i virkeligheden er.

Og skal du bruge en bil hver dag i en begrænset periode, passer VestergaardGO perfekt: Du leaser og bruger bilen, og afleverer den tilbage igen, når du ikke længere har brug for den.

|Korttidsleasing passer dig som ønsker: Ny bil flere gange om året

Forestil dig følelsen af ny bil; Sidste nye model, med alt det nyeste udstyr. Duften i kabinen der fortæller dig, at interiøret er spritnyt. Kunne du tænke dig den følelse to til tre gange om året? Så skal du vælge VestergaardGO korttidsleasing, hvor bindingsperioden blot er fire - tolv måneder. Korttidsleasing giver øget fleksibilitet til at vælge at have bil, når der er behov for bil, men også fleksibiliteten til netop den bil, der egner sig bedst til behovet.
I vinterhalvåret kan du køre en praktisk SUV, mens sommeren kan bruges i en lækker bil, der ser godt ud foran sommerhuset, når livet skal leves. Uanset hvorfor du gerne vil skifte bil, så har du i hvert fald mulighed for at vælge netop den bil, der matcher dit behov, når det er der – hele året rundt.