Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Tryghed online billeasing

Leasing 100% online er nyt i Danmark og vi er meget opmærksomme på, at gøre det trygt og sikkert at lease en bil hos os.

Bag vores digitale løsning er vi helt rigtige mennesker. Vi står altid til rådighed til en snak, såfremt du har behov for at få besvaret spørgsmål eller måske bare en hjælpende hånd med processen. Du kan finde kontakt oplysninger her, eller benytte vores chat. Du møder ikke en robot på vores chat, men også her er helt rigtige mennesker, der er uddannet indenfor billeasing.

VestergaardGO er en del af noget større. VestergaardGO er nemlig en digital afdeling af Autohuset Vestergaard A/S. Autohuset Vestergaard A/S har eksisteret siden 1983 og har lige så længe levet af stærke relationer til alle vores kunder, og nu også vores VestergaardGO kunder. Du bliver som kunde en del af den meget store Autohuset Vestergaard A/S familie, en familie hvor grundværdierne er:

  • Troværdige
  • Passionerede
  • Kundeorienterede
  • Købmandskab

Det er 4 ganske indlysende ord, men nogle vi hos Autohuset Vestergaard A/S og VestergaardGO efterlever hver eneste dag.

Tryghed også online

Tryghed også online

Vi overholder alle tekniske sikkerhedskrav

Vores hjemmeside lever op til alle sikkerhedsstandarder. En af de tekniske sikkerhedsforanstaltninger ses ved, at vores side er SSL krypteret, hvilket betyder, at du trygt kan indtaste oplysninger, som vi skal bruge til at lave en leasingaftale.

I forbindelse med betalingsprocessen benytter vi en dansk betalingsleverandør, Bambora Epay. Vi valgte netop det danske firma, da vi ønskede at øge trygheden omkring betalingsprocessen.

Når din korttidsleasing aftale skal underskrives, benytter vi NemID. NemID er i dag fuldstændig standard på diverse hjemmesider, og sikrer både os som virksomhed, men bestemt også dig. På kontrakten vil der i høre side fremgå en Penneo-dokumentnøgle, som er unik for dokumentet og sikrer, at det er korrekte dokument du underskriver.

Sikkerhed når du benytter Vestergaardgo.dk

Sikkerhed når du benytter Vestergaardgo.dk