Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Volvo korttidsleasing

Du er her: /alt-om/ volvo korttidsleasing

Korttidsleasing fra 4-9 måneder på ny Volvo

Der er tre ting, som du kan være sikker på ved en Volvo; sikkerhed, kvalitet og komfort. Væk er tiden, hvor en Volvo var tung som en kampvogn og formet som en flyttekasse; i dag er Volvo en luksusbil i særklasse, der ikke skilter med det. Der er en særlig udstråling ved en Volvo. Den skriger ikke så meget ‘se mig’, som de tyske autobahn-raketter, men nærmere ‘ordnede forhold’. På de nye Volvoer er designet langt om længe kommet med. I gamle dage var det en herregårdsvogn, men i dag har Volvoen et dynamisk design kombineret med sikkerhed, kvalitet og komfort – det bliver ikke bedre end Volvo.

Korttidsleas: Volvo XC60 B4 Inscription Aut. 197hk

Prisen: 8.495,- /måned
Depositum: 16.900,- 

Bindingsperiode: 5 måneder 
Leasingperiode: 9 måneder 
Km/l: 16,1 
Hestekræfter: 197 hk
Leveres på: Sommerdæk 
Kilometer: 1.500 km pr. måned
Gear: Automatgear 
Brændstof: Diesel 

OBS: Denne bil kan være udsolgt - tjek vores aktuelle lager.
Bilen kan være vist med ekstraudstyr, farven kan fravige billedet.
Betaling i perioden kr. 42.475 - 76.455 Leasingperiode min. 5 måneder mdr. – max. 9 måneder mdr. Kilometer i perioden 1500 pr. måned. Prisen er inkl. forsikring, service og grøn ejerafgift. Udbetaling 0 kr. Depositum svarende til 2 mdr. ydelse – kr. 16.990,- som tilbagebetales efter endt leasingperiode. Alle priser er inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger.

Volvo sikkerhed

Sikkerhed har altid været kendetegnende for Volvo, mens komforten tidligere kunne føles som  førnævnte kampvogn. I mange år haltede Volvo efter de tyske luksusbiler fra Mercedes-Benz, BMW og Audi, men det ændrede sig i 2010 med ejerskiftet fra Ford til den kinesiske bilkoncern Geely. Virksomheden fik en nødvendig kapitalindsprøjtning til at udvikle deres produkter, og i 2014 lancerede Volvo deres nye platform, som bilerne siden er bygget på. Om det er er XC60, hvor du sidder højt og nærmest svæver over vejbanen, eller den dynamiske S60, der lægger sig tættere på vejen, så er platformen den samme.

Alt handler om at beskytte mennesket i bilen, og Volvos ambition for 2020 er, at ingen kommer slemt til skade i deres biler; det er vel og mærke en udmelding fra virksomheden, der opfandt 3-punkts-selen, som det vurderes har reddet over en million liv siden 1959. At køre Volvo er netop følelsen af sikkerhed, og en del af den sikkerhed er svejset ind i selve karosseriet. En Volvo består nemlig af en stor mængde boron-stål – verdens stærkeste stål, der bliver gravet ud i de svenske jernminer. Med den nye platform kan svenskerne lavet en lettere Volvo end tidligere, fordi de bruger mindre stål.

De nye Volvo’er er gennemsyret af kvalitet indvendigt og udvendigt, og det er med til at gøre køreglæden høj. For mange bliver en stor del af dagen brugt i deres bil, og derfor skal komforten også være høj; bilen skal med andre ord være et dejligt sted at opholde sig, og Volvo vil gerne give den tid tilbage til folk, så tiden er bilen er så komfortabel som muligt.

Korttidsleas: Volvo S60 T8 ReCharge Aut. Polestar Engineered 405hk

Prisen: 14.995,- /måned
Depositum: 29.990,- 

Bindingsperiode: 5 måneder 
Leasingperiode: 9 måneder 
Km/l: 47,6 
Hestekræfter: 405 hk
Leveres på: Sommerdæk 
Kilometer: 1.500 km pr. måned
Gear: Automatgear 
Brændstof: Hybrid 

OBS: Denne bil kan være udsolgt - tjek vores aktuelle lager.
Bilen kan være vist med ekstraudstyr, farven kan fravige billedet.
Betaling i perioden kr. 74.975 - 134.955 Leasingperiode min. 5 måneder mdr. – max. 9 måneder mdr. Kilometer i perioden 1500 pr. måned. Prisen er inkl. forsikring, service og grøn ejerafgift. Udbetaling 0 kr. Depositum svarende til 2 mdr. ydelse – kr. 29.990,- som tilbagebetales efter endt leasingperiode. Alle priser er inkl. moms og inkl. leveringsomkostninger.

Volvo modeller på lager 

Bag VestergaardGO, står én af Danmarks største Volvo bilforhandler, Autohuset Vestergaard A/S. Vi har derfor mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af Volvo'er. Da Volvo er et super populært bilmærke, er der ofte stor efterspørgsel på netop disse biler. Vi gør alt hvad vi kan for hele tiden at fylde lageret op, men ønsker du en Volvo - anbefaler vi at du ikke venter for lang tid. Har vi ikke lige pt. den model du leder efter, så har du altid mulighed for at blive kontaktet så snart vi har bilen du ønsker. Du kan komme i kontakt med os her - kontakt.