Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Billig korttidsleasing

En billig løsning alt inkluderet

Vi elsker biler, men vi elsker også at skabe et godt match. At sørge for at bilen og ikke mindst finansieringen spiller sammen, og derfor udvikler Autohuset Vestergaard løbende produkter, som passer præcist til dine behov. I en travl og måske uforudsigelig hverdag vinder de fleksible løsninger ofte, og derfor vælger flere og flere danskere at lease deres bil i stedet for at eje. Leasing kommer i flere varianter, så det handler først og fremmest om at kortlægge sit behov. Det hjælper vi med her.

Privatleasing eller korttidsleasing?
Hos Autohuset Vestergaard og VestergaardGO lever vi af vores troværdighed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og derfor er vi også parat til at sige det, som det er: Korttidsleasing er dyrere end privatleasing på den lange bane. Med VestergaardGO er alt til gengæld inkluderet i prisen, så det eneste du skal tænke på, er brændstof. Vi har taget alle de gode vilkår fra privatleasing som service og vedligehold af bilen, men også inkluderet grønne afgifter og forsikring i prisen, så du med 100% sikkerhed ved, hvad det koster dig hver måned; Dét du ser, er, det du får.

Når du køber en bil, er det umuligt at vide, hvad den er værd om bare to år, derfor er sikkerheden ved leasing, at du altid kender dine omkostninger til bil, og særligt hvis man står i en situation, hvor man skal bruge en bil i en kortere periode. Men man skal spørge sig selv, hvor lang tid ud i fremtiden, man kender sit behov; Hvor lang tid man har behov for en bil, men også hvor lang tid har man behov for den pågældende bil.

Vælg korttidsleasing fordi:

  • Udbetaling 0 kr.
  • Løbetid min. fire måneder
  • Typisk 1.500 km. pr. måned. Flere km. kan tilkøbes
  • Inklusiv service, forsikring og grøn ejerafgift
  • Forsikring dækker ansvar- og kaskoforsikring gennem Tryg inkl. Tryg Vejhjælp Europa, der dækker hele Europa (Grønland, Island og Færøerne undtaget)
  • Aflevering af bil efter endt leasingperiode sker hos FDM, der tjekker bilen for eventuelle skrammer, ridser og buler

Måske det billigste, ved ændring af behov

Måske er børn ikke i horisonten, men hvis de alligevel dukker op, ville man måske gerne have en stationcar i stedet for en lille bil. Så er det vigtigt at gøre sig nogle tanker om sine behov.
Privatleasing har typisk service inkluderet, men ikke forsikring. Hvis man gerne vil kende alle sin omkostninger, så kan korttidsleasing være den gode løsning, fordi det er hele pakken med alt inklusiv.

Mens markedet for privat- og korttidsleasing er modnet og med tiden blevet mere gennemskueligt, må vi konstatere, at det til tider kræver et skarpt øje at kaste sig ud i. Ofte tilbydes eksempelvis mini- og mikroleasing som korttidsleasing, mens vilkårene desværre ligner dem for udlejning; Ofte med mange begrænsninger, der gør det mere besværligt end at eje eller lease bilen på almindelig vis.

Derfor har vi valgt at gøre betingelserne med VestergaardGO så fleksible, at det føles som at eje bilen.

Korttidsleasing er billigt ved ofte skift af bil

Korttidsleasing er billigt ved ofte skift af bil