Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Billig korttidsleasing

Alt inkluderet, bare husk brændstof

Vi elsker biler, men vi elsker også at skabe et godt match. At sørge for at bilen og ikke mindst finansieringen spiller sammen, og derfor udvikler Autohuset Vestergaard løbende produkter, som passer præcist til dine behov. I en travl og måske uforudsigelig hverdag vinder de fleksible løsninger ofte, og derfor vælger flere og flere danskere at lease deres bil i stedet for at eje. Leasing kommer i flere varianter, så det handler først og fremmest om at kortlægge sit behov. Det hjælper vi med her.

Privatleasing eller korttidsleasing?
Hos Autohuset Vestergaard og VestergaardGO lever vi af vores troværdighed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og derfor er vi også parat til at sige det, som det er: Korttidsleasing er dyrere end privatleasing på den lange bane. Med VestergaardGO er alt til gengæld inkluderet i prisen, så det eneste, du skal tænke på, er brændstof. Vi har taget alle de gode vilkår fra privatleasing som service og vedligehold af bilen, men også inkluderet grønne afgifter og forsikring i prisen, så du med 100% sikkerhed ved, hvad det koster dig hver måned; dét, du ser, er, det du får.

Når du køber en bil, er det umuligt at vide, hvad den er værd om bare to år, derfor er sikkerheden ved leasing, at du altid kender dine omkostninger til bil, og særligt hvis man står i en situation, hvor man skal bruge en bil i en kortere periode. Men man skal spørge sig selv, hvor lang tid ud i fremtiden, man kender sit behov; hvor lang tid man har behov for en bil, men også hvor lang tid har man behov for den pågældende bil.

Måske er børn ikke i horisonten, men hvis de alligevel dukker op, ville man måske gerne have en stationcar i stedet for en lille bil. Så det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om sine behov.
Privatleasing har typisk service inkluderet, men ikke forsikring. Hvis man gerne vil kende alle sin omkostninger, så kan korttidsleasing være den gode løsning, fordi det er hele pakken med alt inklusiv.

Mens markedet for privat- og korttidsleasing er modnet og med tiden blevet mere gennemskueligt, må vi konstatere, at det til tider kræver et skarpt øje at kaste sig ud i. Ofte tilbydes eksempelvis mini- og mikroleasing som korttidsleasing, mens vilkårene desværre ligner dem for udlejning; tit med mange begrænsninger, der gør det mere besværligt end at eje eller lease bilen på almindelig vis.

Derfor har vi valgt at gøre betingelserne med VestergaardGO så fleksible, at det føles som at eje bilen.

Kør hvor du vil
Med VestergaardGO er der ingen begrænsninger på, hvor du må køre. Går turen til sommerhuset af en grusvej det sidste stykke, så er det ikke noget problem. Man må køre lige, hvor man har lyst til. Vær dog opmærksom på, at der nogle steder er højere risiko for at gøre skade på bilen.

Må bruges af hele hustanden
Med VestergaardGO er der ingen begrænsninger på, hvem der må køre bilen indenfor familien. Bilen må bruges af hele husstanden og lejlighedsvis lånes ud til børn eller svigerbørn.

Ferie i hele Europa
Går turen til Sydeuropa i sommerferien, så er det heller ikke noget problem. Med VestergaardGO kan du køre i hele Europa, og forsikringen inkluderer vejhjælp. Bilen må ikke køre fast i udlandet, men du kan tage bilen med på ferie i hele Europa med undtagelse af Grønland, Island og Færøerne.

Ingen overvågning
De fleste af vores biler har ikke sporingsudstyr i. Der kan dog være enkelte modeller hvor dette kræves. Det vil fremgå tydeligt inden bestilling.

Tag hunden med i bilen
Skal hunden luftes ved havet, så er det heller ikke noget problem. Du må gerne have hund eller andre kæledyr i bilen, såfremt denne transporteres i dertil beregnet bur. Man skal dog være opmærksom på, at slidtage og brugsmærker efter dette kan ende i en omkostning ved aflevering på linje med andre skader.

Forsikring og skader
Alle biler, der leveres fra VestergaardGO, er dækket af ansvar- og kaskoforsikring via Tryg – selvrisikoen udgør kr. 6.000 pr. skade.

Hvis uheldet er ude, og bilen får en skade, som bør udbedres med det samme, sker skadesanmeldelse til forsikringsselskabet Tryg. Udbedring af skader skal ske på ét af Autohuset Vestergaards værksteder, og du skal som udgangspunkt selv føre dialogen med værkstedet, men har du udfordringer er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved mindre skader, skal du blot gøre opmærksom på den ved aflevering af bilen.

Tilbagelevering af bil
Når det er tid til at levere bilen tilbage efter endt leasingperiode, bestiller man tid til aflevering hos FDM. Der bookes et specifikt tidspunkt, hvor man enten vælger at være til stede eller blot afleverer bilen. Er man ikke tilstede mister man muligheden for at gøre indsigelser mod eventuelle skader. Derfor er det vigtigt at tage billeder af bilen, såfremt der skader at vise frem. Vælger du at være tilstede, går man bilen igennem sammen med FDM ved aflevering.

Når vi har valgt at være lave en aftale med FDM, handler det om, at de er på bilisternes side. FDM er vores uvildige partner, der sørger for, at der ikke opstår tvister, når bilen afleveres tilbage. Det giver dig en øget tryghed, og vi kan være sikre på, at der ikke er noget at rafle om.

Dyrere, men alt inkluderet
Korttidsleasing er for dig, der har brug for en bil i en kortere periode, hvor du vil kende alle udgifter på forhånd. Ja, på den lange bane er det dyrere end privatleasing, men står du og skal bruge en bil i fire til seks måneder, så vil vi helt sikkert være blandt de billigste på markedet.

Hos VestergaardGO kender du den månedlige ydelse - der kommer ikke flere udgifter end det, sålænge du kører pænt.

Fakta: VestergaardGO

  • Du har fuld råderet over bilen, og kan bruge bilen præcis, som hvis du ejede den
  • Udbetaling 0 kr.
  • Løbetid min. fire måneder
  • Har du behov for bilen et par måneder ekstra? Så kontakt os for at høre om muligheden for dette
  • Typisk 1.500 km. pr. måned. Flere km. kan tilkøbes
  • Inklusiv service, forsikring og grøn ejerafgift
  • Forsikring dækker ansvar- og kaskoforsikring gennem Tryg inkl. Tryg Vejhjælp Europa, der dækker hele Europa (Grønland, Island og Færøerne undtaget)
  • Aflevering af bil efter endt leasingperiode sker hos FDM, der tjekker bilen for eventuelle skrammer, ridser og buler