Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Forsikring leasing bil

Sådan er både du og bil sikret

Forsikringen på din leasede bil hos VestergaardGO er præcis, som du kender det fra din egen bilforsikring.

Med korttidsleasing gennem VestergaardGO er det kun på papiret, at vi ejer bilen – du bruger bilen, som var det din egen. Kontrakten afspejler den fleksibilitet og frihed, vi ønsker, du skal have med VestergaardGO. Derfor er service, grøn afgift og ikke mindst forsikring inkluderet i den månedlige ydelse.


For at du kan køre med ro i maven, givet vi her svaret på de hyppigst stillede spørgsmål til forsikring.

Hvem må køre bilen?
Med VestergaardGO er der ingen begrænsninger på, hvem der må køre bilen indenfor familien. Bilen må bruges af hele husstanden og lejlighedsvis lånes ud til børn eller svigerbørn.

Hvordan er bilen forsikret?
Alle biler på VestergaardGO-platformen er dækket af ansvar- og kaskoforsikring via Tryg – selvrisikoen udgør kr. 6.000 pr. skade.

Hvis uheldet er ude, og bilen får en skade, som bør udbedres med det samme, sker skadesanmeldelse til forsikringsselskabet Tryg. Udbedring af skader skal ske på ét af Autohuset Vestergaards værksteder, og du skal som udgangspunkt selv føre dialogen med værkstedet, men har du udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved en mindre skade, skal du blot gøre opmærksom på den ved aflevering af bilen.

Hvordan dækker ansvarsforsikringen?
Med VestergaardGO har vi inkluderet ansvarsforsikring gennem Tryg; er uheldet ude og du støder sammen med en anden bil i Danmark og forårsager skade på føreren og/eller den anden bil, dækker ansvarsforsikringen – også selvom du er skyld i uheldet.

Ved eneuheld har du som fører kun mulighed for erstatning fra din egen ulykkesforsikring. Ansvarsforsikringen dækker ikke skade på føreren af bilen; det gør en ulykkesforsikring. Til gengæld dækker ansvarsforsikringen passagererne i bilen.

Hvordan dækker kaskoforsikringen?
For at du kan være helt tryg, har vi inkluderet kaskoforsikringen i den månedlige ydelse, så du kan være sikker på, at bilen er dækket, hvis du er involveret i en større ulykke. Kaskoforsikringen tager over, hvor ansvarsforsikringen slipper, og dækker bilen, så du ikke strander med en stor regning efter en bilulykke. Med andre kan du køre med ro i maven, fordi kombinationen af ansvar- og kaskoforsikringen sørger for, at du er godt dækket.

Tyveri og røveri af bilen er også dækket af kasko; det samme er brandforsikring, som dækker ved brand, eksplosion og lynnedslag. Dækningen omfatter også fastmonteret tilbehør på bilen, mens eftermonteret tilbehør, ikke-monteret tilbehør samt værktøj er dækket, når det kun kan anvendes i forbindelse med et køretøj.

Når din bil er kaskoforsikret, er du også sikret vejhjælp i udlandet gennem Tryg Vejhjælp Europa.

Kan jeg tage bilen med på ferie?
Går turen til Sydeuropa i sommerferien, så er det heller ikke noget problem. Med VestergaardGO kan du køre i hele Europa, og forsikringen inkluderer vejhjælp. Bilen må ikke køre fast i udlandet, men du kan tage bilen med på ferie i hele Europa med undtagelse af Grønland, Island og Færøerne.

Hvad gør jeg, hvis bilen bliver udsat for hærværk?
Er din bil udsat for hærværk, bedes du straks anmelde det til politiet og udfylde en skadesanmeldelse til forsikringsselskabet Tryg. Udbedring af skader skal ske på ét af Autohuset Vestergaards værksteder.

Hvad gør jeg, hvis bilen går i stykker?
Har du et nedbrud i Danmark, så henviser vi til producentens mobilitetsservice, som er forskellig fra bilmærke til bilmærke – information herom bliver udleveret sammen med bilen. Da bilerne er forsikret hos Tryg, er de omfattet af Tryg Vejhjælp Europa som dækker hele Europa (Grønland, Island og Færøerne undtaget).

Hvad gør jeg med skrammer og buler før tilbageleveringen?
Du kan nok ikke helt undgå småskrammer, men sålænge der er tale om netop småskavanker, skal du blot gøre opmærksom på det, når du afleverer bilen tilbage.

Når leasingperioden udløber, bestiller du tid til aflevering hos FDM. Når vi har valgt at være lave en aftale med FDM, handler det om, at de er på bilisternes side. FDM er vores uvildige partner, der sørger for, at der ikke opstår tvister, når bilen afleveres tilbage. Det giver dig en øget tryghed, og vi kan være sikre på, at der ikke er noget at rafle om.

VestergaardGO-kontrakten sikrer dig ret til at være til stede, når bilen gennemgås, ligesom du kan være sikker på, at det er en uvildig person fra FDM, der gennemgår bilen.

Hvad kan jeg få en ekstraregning for?
Du skal ikke være bange for at bruge bilen, og ved aflevering tages der højde for normal slitage af bilen som følge af daglig brug. Der faktureres til gengæld for påførte skader, som skal udbedres jf. retningslinjer fra FDM. Dertil kommer eventuelle overkørte kilometer, gebyrer, bøder m.m. Derfor er det altid en god ide at gå en tur rundt om bilen, når du får den udleveret for at kontrollere, at den er, som den skal være.

Hvad sker der med fartbøder, parkeringsbøder m.m.?
Som bruger af bilen, hæfter du for alle typer af bøder, gebyrer og opkrævninger, der måtte komme som følge af din brug af bilen. Omkostninger hertil vil blive trukket fra dit kreditkort.

Skal bilen til service?
Hos Vestergaard Go vil vi altid bestræbe os på at bilen ikke skal serviceres, mens du har den. Der kan dog være tilfælde, særligt på aftaler med løbetider over ni måneder, hvor det kan være nødvendigt at bilen serviceres. Service vil dog altid være inkluderet i leasingydelsen, så du ikke selv skal betale for dette.

Fakta - Det med småt…

  • Du har fuld råderet over bilen, og kan bruge bilen præcis, som hvis du ejede den.
  • Udbetaling 0 kr.
  • Løbetid min. fire måneder.
  • Har du behov for bilen et par måneder ekstra? Så kontakt os for at høre om muligheden for dette.
  • Typisk 1.500 km. pr. måned. Flere km. kan tilkøbes
  • Inklusiv service, forsikring og grøn ejerafgift
  • Forsikring dækker ansvar- og kaskoforsikring gennem Tryg inkl. Tryg Vejhjælp Europa, der dækker hele Europa (Grønland, Island og Færøerne undtaget)
  • Aflevering af bil efter endt leasingperiode sker hos FDM, der tjekker bilen for eventuelle skrammer, ridser og buler