Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Leasing frihed og fleksibilitet

Bil når du har brug for det – og i en overskuelig fremtid

Er leasing af din nye bil den rigtige løsning for dig? Det er et godt spørgsmål, og en del af svaret ligger i navnet. Har du et kortsigtet behov for bil, og vil du gerne vide helt præcist, hvad du betaler for bil hver måned, så kan VestergaardGO være netop den type leasing, du har brug for.

Med leasing er det helt afgørende at spørge sig selv, hvor langt ud i fremtiden, du kan se dit behov for bil. Handler det om en periode på fire til seks måneder, hvor du ved, at du skal bruge bilen, men er usikker på, hvor meget du har brug for den derefter, kan korttidsleasing være for dig. Ved du omvendt allerede nu, at du skal bruge bilen i mindst 12 måneder, kan privatleasing være en billigere løsning.

Her vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er det rigtige for dig.

Købt ny bil, afventer levering

Har du købt en spritny bil, kan der i nogle tilfælde være op til seks måneders leveringstid. Det oplagte vil jo selvfølgelig være, at du rider ventetiden ud i din egen bil, som du sælger, når den nye triller ind i indkørslen. Er du førstegangskøber, er det jo selvsagt ikke en mulighed, og det kan betyde, at du vælger det næstbedste, fordi der er kortere leveringstid. Nu kan du i stedet korttidslease din drømmebil, mens du venter på, at din egen bliver leveret. 

Ofte vil forhandleren gerne tage din brugte bil i bytte, når du køber ny, men det sker typisk til en pris her og nu, og altså ikke prisen om flere måneder; For hvad er bilen værd til den tid? Prisen på din brugte bil kan meget vel være en hel anden og noget lavere, når din nye bil bliver leveret flere måneder senere, men i stedet for at være uden bil, så kan du korttidslease med VestergaardGO, mens du venter. 

Får du eksempelvis en leveringsdato fem måneder fra dags dato, så kan du sælge din brugte bil til den rigtige pris i dag – og lease en lækker bil i mellemtiden, hvor du har fuldstændig styr på alle dine udgifter. For med VestergaardGO korttidsleasing er alt inkluderet, så du ved, hvad du har af udgifter til bil hver eneste måned.

Nyt job, praktik eller projektansættelse

Tidsbegrænsede stillinger, freelancere og selvstændige enkeltmandsvirksomheder. Det traditionelle arbejdsmarked er ikke det samme, som det var engang; Vi kan arbejde længere væk end normal pendlerafstand, fordi der hver uge er indlagt hjemmearbejdsdage, og arbejdet kan være sæsonbetonet, som kræver bil om sommeren, mens vinteren foregår på kontor. Seks måneders praktik i Horsens, mens du bor i Kolding? Eller tre måneders prøveperiode i nyt job?

Vores arbejde ændrer sig, og det stiller nye krav til måden, vi indretter os på. For med projektansættelser hos forskellige arbejdsgivere kan behovet for en bil være fuldstændigt altafgørende for, at hverdagen hænger sammen. Korttidsleasing kan være den helt rigtige mellemvej, mens du overvejer at købe bil og finder ud af, hvor stort dit behov i virkeligheden er.

Og skal du bruge en bil hver dag i en begrænset periode passer VestergaardGO korttids- eller privatleasing perfekt: Du leaser og bruger bilen, og afleverer den tilbage igen, når du ikke længere har brug for den.

Flere biler om året

Forestil dig, følelsen af ny bil; sidste nye model, med alt det nyeste udstyr. Duften i kabinen, der fortæller dig, at interiøret er spritnyt. Kunne du tænke dig den følelse to til tre gange om året? Så skal du vælge VestergaardGO, hvor bindingsperioden blot er fire - seks måneder. Leasing giver øget fleksibilitet til at vælge at have bil, når der er behov for bil, men også fleksibiliteten til netop den bil, der egner sig bedst til behovet.

I vinterhalvåret kan du køre en praktisk SUV, mens sommeren kan bruges i en lækker bil, der ser godt ud foran sommerhuset, når livet skal leves.

Uanset hvorfor du gerne vil skifte bil, så har du i hvert fald mulighed for at vælge netop den bil, der matcher dit behov, når det er der – hele året rundt.

Test af hybrid- eller elbil

På Christiansborg vil politikerne gerne have flere danskere til at vælge elbiler for at fremme den grønne omstilling, og har du et ønske om at prøve, hvordan det fungerer i praksis for dig, så kan leasing være en løsning.

Det er billigere at køre hybrid- og elbil, men hvis du er usikker på, om du er klar til at skifte, så kan du lease en hybrid i fire måneder. At lease en hybrid- eller elbil kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilke lademuligheder du har, og om det fungerer for dig – ladestationer kan være begrænsede i nogle områder, og du skal helst kunne lade bilen op nær dit hjem eller arbejde.

Privat- eller korttidsleasing?

Skal du vælge privat- eller korttidsleasing handler i høj grad om hvor lang tid, du kan se dit behov ud i fremtiden, og hvor mange kilometer, du regner med at køre. Du skal kunne forudsige dit behov for bil og kørsel temmelig sikkert i en længere periode, så du ikke får en økonomisk overraskelse i form af overkørte kilometer, hvis du kører flere kilometer end aftalt i kontrakten.

Med korttidsleasing gennem VestergaardGO er bindingsperioden kun fire måneder med 1.500 km om måneden, men har du behov for flere, kan ekstra kilometer tilkøbes. Privatleasing gennem VestergaardGO har til gengæld en bindingsperiode på 12 måneder med 12.000 km om året, hvor ekstra kilometer også kan tilkøbes.

Vælger du korttidsleasing med VestergaardGO betaler du en lille smule mere for det end privatleasing, men du skal ikke lægge udbetaling, og alt er inkluderet - grøn afgift, forsikring og service – så du skal kun bekymre dig om at tanke den.