Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Volvo leasing

Leasing fra 4 måneder på ny Volvo

Der er tre ting, som du kan være sikker på ved en Volvo; sikkerhed, kvalitet og komfort. Væk er tiden, hvor en Volvo var tung som en kampvogn og formet som en flyttekasse; I dag er Volvo en luksusbil i særklasse, der ikke skilter med det. Der er en særlig udstråling ved en Volvo; Den skriger ikke så meget ‘se mig’, som de tyske autobahn-raketter, men nærmere ‘ordnede forhold’. På de nye Volvoer er designet langt om længe kommet med. I gamle dage var det en herregårdsvogn, men i dag har Volvoen et dynamisk design kombineret med sikkerhed, kvalitet og komfort – det bliver ikke bedre end Volvo.

Når du vælger VestergaardGO, vælger du samtidig 100% tryghed. Bag VestergaardGO er Autohuset Vestergaard, der er Danmarks største Volvo forhandler. Du kan altså være helt sikker på at din leasing bil, er som den skal være. Vi bestræber os på at gøre det der skal til, for du som kunde er tilfreds. 

Volvo sikkerhed

Sikkerhed har altid været kendetegnet for Volvo, mens komforten tidligere kunne føles som førnævnte kampvogn. I mange år haltede Volvo efter de tyske luksusbiler fra Mercedes-Benz, BMW og Audi, men det ændrede sig i 2010 med ejerskiftet fra Ford til den kinesiske bilkoncern Geely. Virksomheden fik en nødvendig kapitalindsprøjtning til at udvikle deres produkter, og i 2014 lancerede Volvo deres nye platform, som bilerne siden er bygget på. Om det er er XC60, hvor du sidder højt og nærmest svæver over vejbanen, eller den dynamiske S60, der lægger sig tættere på vejen, så er platformen den samme.

Alt handler om at beskytte mennesket i bilen, og Volvos ambition for 2020 er, at ingen kommer slemt til skade i deres biler; det er vel og mærke en udmelding fra virksomheden, der opfandt 3-punkts-selen, som det vurderes har reddet over en million liv siden 1959. At køre Volvo er netop følelsen af sikkerhed, og en del af den sikkerhed er svejset ind i selve karosseriet. En Volvo består nemlig af en stor mængde boron-stål – verdens stærkeste stål, der bliver gravet ud i de svenske jernminer. Med den nye platform kan svenskerne lave en lettere Volvo end tidligere, fordi de bruger mindre stål.

De nye Volvo’er er gennemsyret af kvalitet indvendigt og udvendigt, og det er med til at gøre køreglæden høj. For mange bliver en stor del af dagen brugt i deres bil, og derfor skal komforten også være høj; Bilen skal med andre ord være et dejligt sted at opholde sig, og Volvo vil gerne give den tid tilbage til folk, så tiden i bilen er så komfortabel som muligt.

Volvo modeller på lager 

Bag VestergaardGO, står én af Danmarks største Volvo bilforhandler, Autohuset Vestergaard A/S. Vi har derfor mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af Volvo'er. Da Volvo er et super populært bilmærke, er der ofte stor efterspørgsel på netop disse biler. Vi gør alt, hvad vi kan for hele tiden at fylde lageret op, men ønsker du en Volvo - anbefaler vi, at du ikke venter for lang tid. Har vi ikke lige pt. den model du leder efter, så har du altid mulighed for at blive kontaktet så snart, vi har bilen du ønsker. Du kan komme i kontakt med os her - kontakt.