Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Er det billigere at lease en brugt bil

Vi oplever tit, at vores kunder spørger til leasing af en brugt bil, da de ofte har en ide om, at det er billigere end at lease en helt ny bil. Det er bare ikke altid tilfældet, da leasing af en brugt bil ofte har øget omkostninger i forhold til en ny bil.

Leasing af en brugt bil har flere betegnelser, men de alle dækker over samme koncept. Betegnelserne du sikkert allerede har stødt på er: Releasing, brugtvognsleasing, genleasing. Vi kalder det, hvad det er, nemlig korttids- og privatleasing af brugt bil.

Korttids- og privatleasing af brugt bil er:

Leasing af brugt bil er i bund og grund det samme som at lease ny bil. Forskellen er bare, at bilen typisk tidligere har været leaset ud, lejet ud eller måske kørt få kilometer som demobil. De biler vi har på lager hos VestergaardGO, er alle sammen nyere brugte biler, der som ofte har været lejet ud eller kørt som demobiler. Vælger du en brugt bil, så vil du opleve den som meget lidt brugt. VestergaardGO er en del af Autohuset Vestergaard, der på årligbasis får rigtig mange biler tilbage efter f.eks. endt demoperiode. Vi vælger de absolut bedste biler og tilbyder dem til leasing på enten en kortere eller længere periode her på VestergaardGO.

Leasing af brugt bil

Leasing af brugt bil

Derfor er leasing af brugt bil ikke altid billigere:

  • Bilen skal typisk til service i perioden
  • Den md. ydelse dækker service udgifter
  • Afskrivningen er ofte større grundet alderen på bilen

Det er ofte ikke billigere at lease en brugt bil fordi:

En brugt bil der f.eks. er 9 måneder gammel, står overfor at skulle have lavet første service. Udgiften hertil ligger naturligvis i den månedlige ydelse. Når bindingsperioden kan være så kort, som vi tilbyder, giver det en lidt højere pris pr. måned. Denne omkostning er mindre ved en ny bil. Dette er én af faktorerne, der gør, at det ikke altid er billigere at vælge en brugt bil.

Ved vores korttidsleasing er alle vores biler uden udbetaling, hvilket normalt dækker en del af det værditab, som en bil har over tid. Hos os er en mindre del af værditabet indregnet i den månedlige pris, da værditabet ved leasing af brugt bil, ofte er større end ved en ny bil, så øges prisen pr. måned en smule i forhold til en ny bil.

Har du behov for den store fleksibilitet som leasing giver dig, så bliver det ikke nødvendigvis billigere at lede efter en brugt bil. 

Er brugt billigere på korttids- og privatleasing

Er brugt billigere på korttids- og privatleasing