Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Korttidsleasing brugt bil

Leasing brugt bil på korttidsleasing

Den sidder i sæderne, den polstrer interiøret og beklædningen. Sagt lidt fint, så parfumerer den hele oplevelsen, når du sætter dig til rette på førersædet. Det er den helt særligt duft, som giver følelsen af ny bil, og som vi kan garantere, at du får med korttidsleasing gennem VestergaardGO – selv når du vælger at lease en lettere brugt bil.

Med korttidsleasing gennem VestergaardGO har du mulighed for at få ny bil hver fjerde måned. Hos os kører du altid i sidste nye model, og derfor kan du opleve, at vi tilbyder en brugt bil sammen med vores flåde af nye biler. Autohuset Vestergaard forhandler 12 af de førende bilmærker, og derfor kan vi tilbyde Danmarks bredeste udvalg hos VestergaardGO. Men nogle modeller er altid særligt populære – hvilket er ensbetydende med længere leveringstider fra fabrikken – og hvis vi ikke kan tilbyde en spritny model, sætter vi en lettere brugt til rådighed. Selv om du vælger en brugt, sørger vi for, at du altid får følelsen af ny bil.

Vi gennemgår bilerne for skader og skrammer efter endt leasing, og så gør vi den topklar, som skulle den stå i en udstillingshal til salg. 

Måske kender du følelsen af ny bil; du vasker den i hånden, passer og plejer den med voks, kører ikke for tæt på kantstenen og parkerer 23 rækker væk fra hovedindgangen til supermarkedet, så ingen parkerer ved siden af dig. Det er den følelse, en topklar bil giver dig, og vi arbejder hårdt på at være sikre på, at det er den følelse, du får med en bil gennem VestergaardGO – også selvom det er en releasing eller den har kørt som demobil. 

Gennem VestergaardGO vil de "brugte" biler normalt være under et år gamle, og typisk vil de kun have haft én fire måneders leasingperiode på bagen.

Korttidsleasing af brugt bil: 

  • VestergaardGO er Autohuset Vestergaards nye platform til korttidsleasing
  • Kort bindingsperiode
  • Vi tilbyder op til 12 forskellige mærker
  • Mulighed for at have forskellige biler i løbet af året
  • Ingen udbetaling – kun depositum
  • Alt inkluderet – vægtafgift, grøn afgift og forsikring
  • Præcis samme vilkår som ved privatleasing

Sådan gør vi en brugt bil klar til leasing

Først vaskes bilen og gennemgås minutiøst fra flade til flade; kofanger, hjelm og skærme, hjul og døre bliver gået i sømmene efter skavanker. Herefter går turen til bagskærm, bagklap og bagkofanger, og hvis der er skrammer, buler eller ridser, så bliver det markeret til udbedring hos pladesmeden, mekanikeren og autolakeren.

Til sidst bliver bilen kørt til rengøring, hvor den bliver støvsuget i alle hulrum, under sæderne og derpå vasket ned indvendigt. Til sidst bliver hele karosseriet vasket, pudset og poleret, alt sammen for at bilen fremstår så tæt på fabriksny, at din nabo med garanti ikke kan se forskel.

Men selv om det udvendige af bilen står skarpt, så er det faktisk ikke det vigtigste. For når du sætter dig ind i bilen, kan vi garantere, at den helt særlige duft af ny bil stadig sidder i interiøret, og det er vigtigt. Det er den indvendige rengøring, der er altafgørende for at få følelsen af ny bil og den karakteristiske duft frem.

Det er en duft, man kan blive afhængig af. Det er den enestående fornemmelse i kroppen, når du sætter sig ind på førersædet, og duften fortæller, at bilen ikke har kørt før – at du er den første, der sætter bilen i gear og triller ud på landevejen – det er fantastisk.

Så selvom du vælger en "brugt" bil, kan vi garantere, at du får følelsen af ny bil, når du vælger at køre med VestergaardGO – hver gang.

En brugt bil på korttidsleasing hos os, føles og opleves som en helt ny. Den gør den, da vi har gjort os ekstra umage med rengøring, før den bliver sat til klar til leasing. 

Leasing af brugt bil hos VestergaardGO

Leasing af brugt bil hos VestergaardGO